Το κέντρο

Προφίλ

 

Το Ιατρικό Ναυτιλιακό Κέντρο – Εργασιακό είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα υπηρεσιών υγείας της χώρας. Από την ίδρυσή του διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση και εκπόνηση κάθε είδους προγραμμάτων προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου υγείας, καθώς και στην διεκπεραίωση ιατρικών περιστατικών, στηρίζουμε την εμπορική ναυτιλία και τους εργαζομένους σε αυτήν περισσότερο από 40 χρονια, συνεργαζόμενοι με μεγάλο αριθμό ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίες μας εμπιστεύονται τον ιατρικό έλεγχο τόσο των πληρωμάτων θαλάσσης, όσο και του προσωπικού ξηράς..

Παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο για τα πληρώματα θαλάσσης όσο και για το προσωπικό ξηράς των ναυτιλιακών εταιρειών.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com